Velkommen

Du kan finde os indenfor 3 minutters gang fra Nørrebro Station på Nordre Fasanvej 224. Indgangen til klinikken finder du til venstre for Sanistål i hjørnet af parkeringspladsen. For at komme ind i opgangen kan du trykke på den store firkantede knap nedenunder og til højre for samtaleanlægget. Indgangsdøren til klinikken er lige fremme i stueetagen.

Det er muligt at stille cyklen lige ved af indgangen til klinikken.

Kommer du med det offentlige kan du tage S-tog linie F og Metro M3 samt Bus 4A, 5C, 12, 250S og 350S, der alle holder på Nørrebro Station.

København Nørrebro sundhed helbred familie kiropraktor kiropraktik alt
København Nørrebro sundhed helbred familie kiropraktor kiropraktik alt

Parkering


Kommer du i bil kan du med lidt held finde en parkeringsplads på vejen lige foran bygningen. Der er 2 timers parking. Er der ikke plads, kan du ofte finde plads i fuglekvarteret, dvs. på Glentevej, Falkevej, Svanevej og Ørnevej. Alternativt er der to timers gratis parkering i Føtex på bysiden af sporene og i Silvan i Nørrebro Bycenter på Nordvest-siden af sporene. Begge er indenfor 5-10 minutters gang.

Parkeringspladsen foran klinikken tilhører Sanistål og er reserveret til Saniståls kunder. Det er desværre med jævne mellemrum, at vi hører om folk, der har fået parkeringsbøder, også selvom de kun har holdt der i ganske kort tid, så vi anbefaler på det kraftigste ikke at parkere dér. 

Første Besøg

Du er velkommen til at ringe til os på 3833 0336 eller booke online.

Kiropraktoren


Når du har udfyldt skemaet, bliver du hentet af kiropraktoren, som vil inviterer dig til at følge med til undersøgelseslokalet. Her vil du og kiropraktoren have en samtale om hvad du kommer ind med, hvor længe det har stået på, hvordan det påvirker dig, og hvad du gerne vil opnå for din krop og din sundhed.

Når vi har fået afdækket hvad du kommer ind med og hvad du gerne vil opnå, går vi i gang med en grundig undersøgelse. Vi undersøger hvordan du bærer dig selv, hvor meget eller lidt din krop giver dig lov til at gøre, din rygsøjlens segmentelle bevægelighed samt relevante neurologiske og kiropraktiske tests.

Til sidst vil du modtage en kiropraktisk justering (det vi kalder behandlingen) som afslutningen på første besøg.

Inden du forlader klinikken, bestiller du en ny tid i receptionen til den opfølgende konsultation og klarer betalingen for første besøg.

Det vil tage ca. en time fra du kommer ind på klinikken til du er ude i verden igen og koster ca. 620 kr., hvis du ikke har en sundhedsforsikring eller er medlem af sygeforsikringen Danmark.

I receptionen


Første besøg handler om at høre din historie og undersøge dig. Når du henvender dig i receptionen, vil du budt velkommen og blive bedt om udfylde et 2-siders skema. Første side er for at indregistrere dig i vores system, en samtykkeerklæring for at modtage behandling og et felt hvor du kan indtegne hvor du oplever dine gener. Anden side er et afkrydsningsskema for at afdække din generelle sundhedstilstand.

Nørrebro sundhed helbred familie kiropraktor kiropraktik alt

Andet Besøg

Opfølgning


Andet besøg handler om at lægge en plan for dig. Du vil få kiropraktorens opsummering af første besøg; det du kom ind med, det du gerne vil opnå med at komme til klinikken og undersøgelsesresutaterne. Kiropraktoren fremlægger så en plan baseret på hvor meget der er at arbejde med sammenholdt med dine mål og din repsons på justeringen, derunder hvor ofte og hvor længe et optimalt forløb vil tage sig ud, hvordan det foregår, forventninger til forbedring og hvor meget det vil koste. Der vil selvfølgelig altid være mulighed for at lave rettelser og tilføjelser efter dine behov og dine reaktioner på justeringerne undervejs i forløbet.

København Nørrebro sundhed helbred familie kiropraktor kiropraktik alt
København Nørrebro sundhed helbred familie kiropraktor kiropraktik alt

Planen


Planen, der bliver fremlagt, tager altid udgangspunkt i dig og hvordan vi sammen kan få dig til at have det så fantastisk som muligt så længe som muligt.

Du kan også forvente at få en justering på besøget.

Til sidst kan du bestille tider i receptionen, og du vil af receptionisten få en rundvisning af vores øvrige justeringsområde, så du ved hvad du kan forvente af de kommende besøg.

Andet besøg vil tage ca. 45 minutter fra du kommer på klinikken til du er ude i verden igen og koster ca. 445 kr. hvis du ikke har en sundhedsforsikring eller er medlem af sygeforsikringen Danmark.

Følgende besøg

Justering

Fremadrettede besøg i klinikken handler primært om justeringerne og vil foregå i justeringsområdet. Vi har gjort vores bedste for at optimere vores procedurer, så der er så lidt ventetid som muligt, men beder jer alligevel om at afsætte 30 minutter til disse besøg, da der nogle gange kan være lidt ventetid.

Du vil kunne forvente på de fleste besøg at bruge mellem 15 og 20 minutter i klinikken på disse besøg. De koster ca. 325 kr., hvis du ikke har en sundhedsforsikring eller er medlem af sygeforsikringen Danmark.

København Nørrebro sundhed helbred familie kiropraktor kiropraktik alt
København Nørrebro sundhed helbred familie kiropraktor kiropraktik alt

Efter hvert besøg

Ved hvert besøg efter en justering, anbefaler vi dig at sætte tid af til at mærke efter, få et glas vand og gå rundt i mindst 10 minutter. Dertil også i videst muligt omfang at forsøge at planlægge efterfølgende aftaler således at du kan tage det lidt roligt resten af dagen. Så vil du altid få det bedste ud af det hver gang.