Første besøg

box2

Hvad gør kiropraktoren?

Kiropraktoren er specialiseret i at diagnosticere, behandle og forebygge funktionsforstyrrelser i kroppens led, muskulaturen og deres påvirkning af nervesystemet.

Når du kommer til Nørrebro Kiropraktisk Klinik for at indgå i et behandlingsforløb, kan du forvente en grundig process delt op i to besøg. Første besøg handler om at få afdækket dit problem, graden af det samt din generelle helbredstilstand. Det gøres dels ved at interviewe og dels ved at undersøge dig. Andet besøg handler om at synliggøre for dig hvad dit problem er, og hvad vi kan gøre ved det.

På første besøg sker der følgende:

  1. Check-in i receptionen med dit sygesikringsbevis samt udfylde et spørgeskema blandt andet vedrørende dine  stamdata, hvordan du fandt os, og din henvendelses årsag. Dette hjælper os med at oprette din elektroniske journal.
  2. Efter du har udfyldt skemaet påbegyndes konsultationen, hvor vi spørger ind til din problematik fx lænderygsmerter, hovedpine e.l. Her spørger vi også ind til årsag, varighed, generende og lindrende faktorer og eventuelle stress påvirkninger i dit liv, som giver et samlet billede af dit helbred.
  3. Når kiropraktoren er færdig med at samle de relevante oplysninger om dit helbred, vil han derefter gå i gang med en grundig undersøgelse. Her vil kiropraktoren blandt andet lave en holdnings analyse samt relevante neurologiske, ortopædiske og kiropraktiske tests.
  4. Som led i undersøgelsen er det ofte nødvendigt at tage røntgenbilleder af fx din lænd, nakke, skulder, som kan illustrere skævheder og sygdomstegn så som slidgigts forandringer (osteoartrose).
  5. Efter din forundersøgelse aftales en tid til dit næste besøg, hvor kiropraktoren gennemgår din sag.

På andet besøg sker der følgende:

  1. Check-in i receptionen med dit sygesikringsbevis.
  2. Vi taler om og gennemgår dit problem, herunder en gennemgang af dine symptomer og dine røntgenbilleder, hvad de betyder, hvad du fejler og hvordan vi skal behandle dig. Vi vil også drøfte et eventuelt behandlingsforløb hvor du vælger det, som passer dig bedst.
  3. Ønsker du at indgå i et behandlingsforløb, får du din første behandling her.
  4. Nye tider aftales og planlægges. Husk gerne din kalender.

Vi glæder os til at se dig. Der er meget vi kan gøre for dig!