box2Når du kommer til Nørrebro Kiropraktisk Klinik, kan du forvente en omhyggelig proces delt i to besøg.

Første besøg handler om at få afdækket dit problem, graden af det samt din generelle helbredstilstand. Dette gøres dels ved at interviewe og dels ved at undersøge dig. Med mindre der i undersøgelsen er indikation for at vente, vil du blive justeret fra første besøg.

Andet besøg handler om at fremlægge undersøgelsesresultaterne for dig, hvad de betyder for dig i forhold til dit problem, og lave en plan for at opnå de bedst mulige behandlingsresultater.

På første besøg sker der følgende:

  1. Check-in i receptionen med dit sygesikringsbevis samt udfylde et spørgeskema blandt andet vedrørende dine stamdata, hvordan du fandt os, og din henvendelses årsag. Dette hjælper os med at oprette din elektroniske journal.
  2. Efter du har udfyldt skemaet påbegyndes konsultationen, hvor vi spørger ind til din problematik fx lænderygsmerter, hovedpine eller andet. Her spørger vi blandt andet ind til årsag, varighed, generende og lindrende faktorer og eventuelle stress påvirkninger i dit liv, som giver et samlet billede af dit helbred.
  3. Når kiropraktoren er færdig med at samle de relevante oplysninger om dit helbred, vil han derefter gå i gang med en grundig undersøgelse. Her vil kiropraktoren lave en holdnings analyse samt relevante neurologiske, ortopædiske og kiropraktiske tests.
  4. Efter din undersøgelse får du (afhængigt af hvad undersøgelsen viser) din første kiropraktiske justering og der aftales en tid til dit næste besøg, hvor kiropraktoren gennemgår din sag med dig.

På andet besøg sker der følgende:

  1. Check-in i receptionen med dit sygesikringsbevis.
  2. Vi taler om og gennemgår dit problem, herunder en gennemgang af din undersøgelse, hvad det betyder og hvordan vi fremadrettet skal behandle dig. Vi vil også drøfte et behandlingsforløb, hvor du vælger det, som passer dig bedst.
  3. Nye tider aftales og planlægges. Husk gerne din kalender.

Vi glæder os til at se dig. Der er meget vi kan gøre for dig!