Hovedpine

hovedpineDer findes mange forskellige årsager til hovedpine; såsom stress af forskellige art, arbejdsstillinger samt ugunstig mekanisk belastning af muskler og led, bedre kendt som ”dårlig holdning.”

Hovedpine kan derfor opstå hvis musklerne på kraniets yderside eller af nakke regionen er spændte. Disse hovedpiner kan komme snigende langsomt og pludselig komme i udbrud eller vare ved i mange år med tilbagevendende episoder af udbrud. Især hovedpine af kronisk art kan have gavn af kiropraktisk behandling. Få det undersøgt hos din kiropraktor.

Hvad kan din kiropraktor udrette med hovedpine?

Som nævnt før, hovedpine har mange forskellige årsager og er det vigtigt at kunne stille en præcis diagnose. Dette gælder spændingshovedpine, migræne og endda svimmelhed som ofte hører med disse lidelser. For at kunne gøre dette vil din kiropraktor stille spørgsmål om hvor smerten sidder, hvordan de er opstået, hvor længe du har haft det og hvad gør smerten bedre eller værre. Vi har en bred erfaring i denne form for gener og de fleste patienter med hovedpine kan behandles med positiv effekt hos en kiropraktor.