Nørrebro Kiropraktisk Klinik din kiropraktor i København

Vi er en professionel og velrenommeret kiropraktisk klinik placeret i hjertet af København, som drives af Kiropraktor Sejer Ebersole. Uanset om du vil af med led, muskel, nervesmerter eller ønsker at optimere dit helbred, så er vi hos Nørrebro Kiropraktisk Klinik klar til at hjælpe dig.

Det kan være lidt svært at danne sig et indtryk af, hvordan et besøg hos kiropraktoren egentlig forløber, hvis man ikke har været der før. Derfor vil vi i nedenstående kort gennemgå, hvordan første besøg hos Nørrebro Kiropraktisk Klinik typisk forløber. Hvis du måtte have spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon eller mail.

Vores mission

At behandle vores patienter ud af deres smerter eller gener og lægge fundamentet for et sundt liv.

Vi søger at optimere folks helbred ved at fjerne spændinger i og omkring rygsøjlen og derigennem restaurere optimal funktion af ryggen og nervesystemet. Vi informerer og oplyser om fordelene ved kiropraktik og på denne måde hjælper folk til at vare på deres helbred og få et bedre liv.

Vi er her for dig

Vi svarer gerne på spørgsmål vedrørende sundhed og kiropraktik, også før første konsultation. Hvis du er i tvivl om kiropraktik kan hjælpe dig, så ring endelig til klinikken på 38330336 eller skriv til os på info@kbhkiropraktor.dk

 

 

Video

Hvordan arbejder en kiropraktor? Find ud af mere om os og vores arbejdsmetoder i denne info-video.