I forbindelse med EU’s nye persondateforordning skal vi hermed meddele at vi opbevarer oplysninger om dig. Nedenfor kan du se hvordan vi gør det:

 Vi indsamler oplysninger om dig for etablering af patientforhold og identifikation, så vi sikrer os at vi behandler den rette person.

 Hvilken type information indsamles fra dig? Vi indsamler de informationer om dig som er relevante, nødvendige og naturligvis korrekte. Det vi indsamler er: CPR-nummer, navn, adresse, telefonnummer, journaloplysninger, forsikringsordninger og helbredsoplysninger.

Formålet med indsamlingen er at løse vores behandleropgaver, herunder betaling og forsikringer.  

Hvem har adgang til dine oplysninger? Så få som muligt, og kun dem der har brug for oplysningerne. Vi videregiver ingen oplysninger uden dit samtykke.

Hvordan kan du få adgang til og opdatere dine oplysninger? – hvad gør du i praksis?
- du beder om at få en kopi af dine oplysninger. Du kan enhver tid få adgang til din journal. Er der fejl har du ret til at få disse korrigeret. 

Hvordan kan du sørge for, at vi sletter dem? 
Vi sletter alle oplysninger efter den i loven angivet tidsperiode.
(Som i maj 2018 er 10 år for journal, 5 år for røntgen.)

Hvordan opbevarer vi dem? Vi opbevarer alle oplysninger ud fra loven (inkl. sikkerhed kopiering)

Fortrolighed Vi har databehandler aftaler med de af vores samarbejdspartnere hvor det er nødvendigt, så vi sikrer den størst mulige fortrolighed og sikkerhed som muligt.

Overførsel af dine oplysninger uden for Europa? 
Nej, vi opbevarer oplysningerne i sikre systemer i DK og indenfor EU’s grænser.