Mindfulness

Giv dit liv et pusterum, med et mindfulness forløb med fokus på dig selv og at blive forbundet med os selv.

Mindfulness er en blid, god og effektiv metode til at opnå indblik i hvordan du kan få mere ro, balance og energi. Gennem forløbet bliver du vejledt og instrueret i meditation, åndedrætsteknikker og energiarbejde. Herigennem får du mulighed for at frigøre dine indre ressourcer og potentialer, som giver dig lejlighed til, at du blive den bedste udgave af dig selv.

Det du får

– Du vil opleve et spændende og inspirerende forløb.

– Du får et indtryk af, at mindfulness er et godt værktøj for dig.

– Du får teknikker til at slappe af og vil træne at være fuldt tilstede med dig selv.

– Du lærer meditation- og åndedrætsteknikker, som du selv kan træne på egen hånd.

Hvorfor Mindfulness?

Vores overordnede mission for vores arbejde er at gøre verden til et bedre sted. Det vi ser som det essentielle i hvordan verden er blevet som den er, er at mennesker har mistet forbindelsen til sig selv og til hindanden.

Her på klinikken er målet at forbinde dig til dig selv. Forudsætningen for at helingsprocesser kan foregå starter med opmærksomhed, opmærksomhed giver forbindelse, forbindelse giver selvregulering, selvregulering giver orden, orden giver lethed, lethed giver sundhed.

Kiropraktik giver forbindelse og derigennem opmærksomhed. Mindfulness giver effektive redskaber til at styrke ens opmærksomhed. Med andre ord giver kiropraktik effektive processer til selvheling. Mindfulness styrker fundamentet og processen.

 

Hold

Torsdage Kl. 18:00 – 20:30

Første hold starter d. 6. september.

Der er løbende optag.

Pris:

1995 kr. for det samlede forløb på 10 gange

1125 kr for 5 gange