HVEM ER VIVelkommen til vores kiropraktor klinik!

Vi er et team af professionelle kiropraktorer, der er dedikeret til at hjælpe vores patienter med at opnå smertefrihed og klarlægge årsagen til symptomerne. Vores kerneværdier er kvalitet, omsorg og sikkerhed, og vi er stolte af at tilbyde en omfattende og effektiv behandling til vores patienter.

Vores kiropraktorer har en bred vifte af teknikker til at behandle alle former for smerter og ubehag. Vi tilbyder en række behandlinger, herunder manuel manipulation, mobilisering, udspænding og terapeutiske øvelser.

Læse mere om klinikkens behandlere nedenfor: 

Kiropraktor Viktoria Dimitriewicz
Sekretær Lone Harmuth

Kiropraktor og klinikejer

Viktoria Bomela Dimitriewicz

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet, Odense.

Jeg har stor erfaring i, at behandle nakkesmerter m./u. hovedpine, kæbesmerter, lændeproblematikker, skuldersmerter, idrætsskader samt diverse alm. hverdagsproblematikker i alle aldre.

I min kliniske hverdag, vægter jeg god kommunikation og grundig undersøgelse højt, således at der skabes det bedst mulige behandlingsforløb for dig.

Jeg arbejder desuden ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvor man ser hele mennesket, både den fysiske del, såvel som den psykiske del. 


Sideløbende benytter jeg mig af træningsprogrammer specielt tilrettelagt efter dine problemstillinger, samt diverse forebyggende tiltag inkl. akupunktur og dryneedling. 


Kiropraktor 

Steven Ravn-Jonsen

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense.

Min tilgang til mine patienter er, at jeg først og fremmest altid søger efter årsagen til problemet, fremfor blot at behandle symptomerne. Det gør jeg gennem en grundig forundersøgelse til din første konsultation, hvor du får at vide, hvad og hvor problemet er, hvordan jeg kan hjælpe dig, og hvad du selv kan gøre.

At skabe et tillidsfuldt forhold til mine patienter er fundamentalt for mig. Derfor vægter jeg det højt i mit arbejde at lave den behandlingsplan, der passer bedst til dig og din hverdag, således at vi på den mest effektive måde kan få løst dit problem - uanset om du er kontorarbejderen med tilbagevendende nakkesmerter, atleten med skulderproblemer eller blot har fået et hold i lænden.

Kiropraktor 

David Bak Damgaard

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense.

Gennem dialog samt en omfattende undersøgelse af dine udfordringer, arbejder vi sammen mod at få dig på rette kurs igen. Jeg har et helhedsorienteret fokus for behandling, hvor det vigtigste for mig er, at du føler dig tryg og i gode hænder samt har indflydelse på plan og målsætning.

Ved hjælp af teknikker såsom: dry-needling, ledmanipulation, muscle energy technique og øvelsesterapi behandler jeg muskler og led, og dermed nakke- og lændesmerter, hovedpiner, idrætsskader samt hverdagsproblematikker.

Min tilgang sigter mod at lindre smerte og genoprette bevægelighed, så du igen kan vende tilbage til hverdagen

Kiropraktor og lægestuderende

Marcus Rønn Zuschlag

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense. Sideløbende med mit virke som kiropraktor, er jeg igang med at videreuddanne mig til læge. Jeg læser medicin på kanditaten på Syddansk Universitet, Odense.


Kiropraktoruddannelsen har givet mig en bred viden om hele bevægeapparatet, samt værktøjer til håndteringen af forskellige tilstande relateret dertil. Det gælder bl.a.  bækken, lænd, brystryg- og nakkesmerter, svimmelhed, hovedpine, trænings- og sportsskader.

Jeg benytter typisk muskelbehandling, led manipulation, dryneedling i kombination med træningsprogrammer og øvelser.


I min kliniske hverdag vægter jeg en målrettet rehabilitering med en grundig forundersøgelse. Jeg har desuden fokus på det fysiske såvel som de psyko-sociale faktorer.

 

Sekretær

Lone Harmuth Van Driessche

Mit navn er Lone og jeg er uddannet Life Coach hos Sofia Manning. 
Jeg er meget kreativ og har som coach en overbygning indenfor farvepsykologi og indretning, som gør at jeg har det hele menneske i fokus. 

Jeg har gennem mange år arbejdet med mennesker, hvor jeg sætter stor pris på at skabe gode relationer og sørge for, at du altid føler dig velkommen her i klinikken. 

Sekretær

Marvin Bomela

Mit navn er Marvin, og jeg er at finde i klinikken ca. 2 dage om ugen. Jeg gør mit bedste for at byde dig godt velkommen i klinikken, og sørge for at din oplevelse i klinikken bliver så god som mulig. Uanset om jeg skal planlægge aftaler eller besvare spørgsmål, sørger jeg for at alle altid føler sig velkomne og godt taget hånd om.