HVEM ER VIVelkommen til vores kiropraktor klinik!

Vi er et team af professionelle kiropraktorer, der er dedikeret til at hjælpe vores patienter med at opnå smertefrihed og klarlægge årsagen til symptomerne. Vores kerneværdier er kvalitet, omsorg og sikkerhed, og vi er stolte af at tilbyde en omfattende og effektiv behandling til vores patienter.

Vores kiropraktorer har en bred vifte af teknikker til at behandle alle former for smerter og ubehag. Vi tilbyder en række behandlinger, herunder manuel manipulation, mobilisering, udspænding og terapeutiske øvelser.

Læse mere om klinikkens behandlere nedenfor: 

Kiropraktor Viktoria Dimitriewicz
Sekretær Lone Harmuth

Kiropraktor og klinikejer

Viktoria Dimitriewicz

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet, Odense.

Jeg har stor erfaring i, at behandle nakkesmerter m./u. hovedpine, kæbesmerter, lændeproblematikker, skuldersmerter, idrætsskader samt diverse alm. hverdagsproblematikker i alle aldre.

I min kliniske hverdag, vægter jeg god kommunikation og grundig undersøgelse højt, således at der skabes det bedst mulige behandlingsforløb for dig.

Jeg arbejder desuden ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvor man ser hele mennesket, både den fysiske del, såvel som den psykiske del. 

Sideløbende benytter jeg mig af træningsprogrammer specielt tilrettelagt efter dine problemstillinger, samt diverse forebyggende tiltag inkl. akupunktur og dryneedling. 


Kiropraktor og lægestuderende

Marcus Rønn Zuschlag

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense. Sideløbende med mit virke som kiropraktor, er jeg igang med at videreuddanne mig til læge. Jeg læser medicin på kanditaten på Syddansk Universitet, Odense.


Kiropraktoruddannelsen har givet mig en bred viden om hele bevægeapparatet, samt værktøjer til håndteringen af forskellige tilstande relateret dertil. Det gælder bl.a.  bækken, lænd, brystryg- og nakkesmerter, svimmelhed, hovedpine, trænings- og sportsskader.

Jeg benytter typisk muskelbehandling, led manipulation, dryneedling i kombination med træningsprogrammer og øvelser.


I min kliniske hverdag vægter jeg en målrettet rehabilitering med en grundig forundersøgelse. Jeg har desuden fokus på det fysiske såvel som de psyko-sociale faktorer.

 

Sekretær

Lone Harmuth Van Driessche

Mit navn er Lone og jeg er uddannet Life Coach hos Sofia Manning. 
Jeg er meget kreativ og har som coach en overbygning indenfor farvepsykologi og indretning, som gør at jeg har det hele menneske i fokus. 

Jeg har gennem mange år arbejdet med mennesker, hvor jeg sætter stor pris på at skabe god relation og sørge for, at du altid føler dig velkommen her i klinikken.